Snack Dimser
Fryseegnet : Ikke fryseregnet Indsendt af : Thea J. Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovn til 200 grader varmluft
Rul pizza dej ud så det dækker arealet af en bradepande, tykkelse under 0.5 cm. Så tyndt som mugligt! Vælg toppings: Dimser kan laves med forskellige toppings/smage, så her er 3 forskellige: Neutral dims Toppings: - Havsalt 1 tsk - Sesam 2 spsk - Oliven, sesam, eller andet velsmagende olie 1 spsk Bland sesam og olie i en lille kop 3.b Smør sesam-oile blandingen på pizza dejen, tryk godt ned for at få sesammen til at sidde fast i dejen. Drys med havsalt Chili-cheddar dims Toppings: - Revet cheddar 100g - Chiliflager 1 tsk - Oliven, sesam, eller andet velsmagende olie 1 spsk - Tørret basilikum 0.5 tsk - Salt og peber efter smag Riv chedder meget fint, eller hak revet cheddar til det er helt fint, ikke større end et peberkorn Mix alt i en lille kop Smør blandingen på pizza dejen med en ske, pres det ned i dejen. Kanel dims: Topping: - Smør 2 spsk - Sukker 2 spsk - Kanel 1 tsk Smelt smørren i en gryde eller i mikrobølge ovnen Bland smør, sukker og kanel. Smør kanel-blanding ud på pizzadejen Skær pizzadej ud i ca. 64 stykker, dvs. 15 vertikale snit, og 3 horisontale. Sæt dejen i ovnen i 10 minutter, derefter, check dimserne hvert 2 minut. Både topping og dej skal være helt sprødt, så det må gerne få noget farve. Tjek at dimserne er færdige ved at løfte dejen helt ude i kanten med en gaffel, hvis den holder dens form, kan de tages ud. Sørg dog for at de ikke brænder på. Lad dimserne køle helt af på en rist, og bræk dem så fra hinanden. Opbevar i en lufttæt beholder, de holder gerne i op til en uge. Serverings forslag: - Som tilbehør i madpakke - Som croutoner på salater - Med grøntsager i stave og en dip, så som hummus Tips: Man kan smide næsten det man har lyst på dem, men hold dig til ting som: - Ikke indeholder meget vand eller olie - Er, eller kan, hakkes meget fint - Ikke brænder let på og kan tåle høje temperaturer |
|
Opskriften er vist 278 gange,
og udskrevet 23 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne