Snack Dimser

Snack Dimser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 64 Dimser

Chips / SnacksRet : Chips / Snacks - Diverse Chips / Snaks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseregnet

Indsendt af : Thea J.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pizza dej (enten hjemmelavet eller købt)
 Olie eller smør
 Toppings (varieret)
Opskrift:
Forvarm ovn til 200 grader varmluft
Rul pizza dej ud så det dækker arealet af en bradepande, tykkelse under 0.5 cm. Så tyndt som mugligt!

Vælg toppings:

Dimser kan laves med forskellige toppings/smage, så her er 3 forskellige:

Neutral dims
Toppings:
- Havsalt 1 tsk
- Sesam 2 spsk
- Oliven, sesam, eller andet velsmagende olie 1 spsk


Bland sesam og olie i en lille kop
3.b Smør sesam-oile blandingen på pizza dejen, tryk godt ned for at få sesammen til at sidde fast i dejen.
Drys med havsalt


Chili-cheddar dims
Toppings:
- Revet cheddar 100g
- Chiliflager 1 tsk
- Oliven, sesam, eller andet velsmagende olie 1 spsk
- Tørret basilikum 0.5 tsk
- Salt og peber efter smag

Riv chedder meget fint, eller hak revet cheddar til det er helt fint, ikke større end et peberkorn

Mix alt i en lille kop
Smør blandingen på pizza dejen med en ske, pres det ned i dejen.

Kanel dims:
Topping:
- Smør 2 spsk
- Sukker 2 spsk
- Kanel 1 tsk


Smelt smørren i en gryde eller i mikrobølge ovnen
Bland smør, sukker og kanel.
Smør kanel-blanding ud på pizzadejen


Skær pizzadej ud i ca. 64 stykker, dvs. 15 vertikale snit, og 3 horisontale.

Sæt dejen i ovnen i 10 minutter, derefter, check dimserne hvert 2 minut. Både topping og dej skal være helt sprødt, så det må gerne få noget farve.

Tjek at dimserne er færdige ved at løfte dejen helt ude i kanten med en gaffel, hvis den holder dens form, kan de tages ud. Sørg dog for at de ikke brænder på.

Lad dimserne køle helt af på en rist, og bræk dem så fra hinanden.

Opbevar i en lufttæt beholder, de holder gerne i op til en uge.

Serverings forslag:
- Som tilbehør i madpakke
- Som croutoner på salater
- Med grøntsager i stave og en dip, så som hummus

Tips:

Man kan smide næsten det man har lyst på dem, men hold dig til ting som:
- Ikke indeholder meget vand eller olie
- Er, eller kan, hakkes meget fint
- Ikke brænder let på og kan tåle høje temperaturer





karakterer:
Opskriften er vist 299 gange,
og udskrevet 24 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu