Kylling Picatta
Fryseegnet : nej Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Del brystfilet på langs på den flade side. bank filetter flade, så der ikke er nogle hårde områder tilbage Vend filetterne i mel med salt og peber. Steg dem på pande med fedstof.
Når filetterne er stegt gyldenbrune, lægges de på en tallerken og dækkes med alu-folie. Hak løg og hvidløg fint og steg dem i fedstoffet. Når løg begynder at klares tilsættes de drænede kapers og der steges videre i et par minutter. Tilsæt hvidvin og bouillon og smag til med citronsaft. Lad det koge ind til saucen begynder at tykne. Læg filetterne tilbage i saucen og øs sauce op over filetterne. Pynt evt. med citronskiver. Serveres med pasta (Fettuccine eller spaghetti). |
|
Opskriften er vist 222 gange,
og udskrevet 3 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne