Andesauce på bouillon
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Bring vand i kog og opløs andebouillon i vandet. Tilsæt kaffefløde og ribsgele og bring i kog.
Tag gryden af varmen og pisk smør i lidt af gangen. Varm op (må ikke koge) og tilsæt kulør til den ønskede farve. Tilsæt salt efter smag og sovsejævner under omrøring til ønsket konsistens. Tilsæt evt. lidt andefedt og saft fra steg eller lår. |
|
Opskriften er vist 392 gange,
og udskrevet 4 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne