Krydret andebryst Sous Vide
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Vend krydderierne på en varm pande i 2 minutter.
Kom krydderierne i en morter og knus dem. Rids skindsiden på andebrystfileten ned til kødet og gnid krydderierne ned i rillerne. Drys med salt på begge sider. Vacumer andebrystet i en pose og læg det i vandbad i 4 timer ved 58 grd. Steg på skindsiden i 4-5 minutter og derefter på kødsiden i 1 minut. Skær i skiver på 0,5 til 0,8 mm og server evt. med brunede aspargeskartofler. Saften fra posen tilsættes saucen. |
|
Opskriften er vist 227 gange,
og udskrevet 10 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne