Krydret andebryst Sous Vide

Krydret andebryst Sous Vide, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Peter Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Andebryst ca. 300 g.
4 Hele peberkorn
5 Hele nelliker
4 Enebær
 Salt
 
Opskrift:
Vend krydderierne på en varm pande i 2 minutter.
Kom krydderierne i en morter og knus dem.
Rids skindsiden på andebrystfileten ned til kødet og gnid krydderierne ned i rillerne.
Drys med salt på begge sider.
Vacumer andebrystet i en pose og læg det i vandbad i 4 timer ved 58 grd.

Steg på skindsiden i 4-5 minutter og derefter på kødsiden i 1 minut.
Skær i skiver på 0,5 til 0,8 mm og server evt. med brunede aspargeskartofler.

Saften fra posen tilsættes saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 449 gange,
og udskrevet 10 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu