Panerede kyllingelår
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser til panering.
Vend kyllingelår i pisket æg, og vend dem i paneringsblandingen. Læg dem på stegepapir på en bradepande og sæt dem i forvarmet ovn ved 200 gr. i 50 min. |
|
Opskriften er vist 336 gange,
og udskrevet 4 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne