Stærk gulerods dip
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hak løgene fint.
Skræl gulerødderne og riv dem groft. Put løg, gulerødder, appelsin saft+skal og karrypasta i en gryde. Få det op at koge og lad det simre i 10 minutter under låg ved lav temperatur. Hæld det i en minihakker og mix til blandingen er glat. Lad den køle helt af. Tilsæt yoghurt og citron saft. Smag til med basilikum, salt, peber og chilisovs. |
|
Opskriften er vist 304 gange,
og udskrevet 8 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne