Passionsfrugtsorbet i appelsinskaller
Hovedingrediens : Frugt - Passionfrugt Indsendt : |
|
|
Skær appelsinerne over i et zigzag mønster. Fjern kødet og frøene og filtrer kødet gennem en sigte. Tryg godt for at få al saften med ca. 1 liter. Sæt appelsinskallerne i fryseren. Halver passionsfrugterne og tag indholdet ud. Purer det i en blender. Bland sukker og appelsinsaft i og frys sorbetten. Når sorbetten er fast, kommes den i de frosne skaller. Læg dem tilbage i fryseren i ca. 30 minutter før de skal serveres.
|
|
Opskriften er vist 16905 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jeppe - 2016-05-15 12:29:26 Den bliver jo helt krystal agtig.. suk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne