Kartoffel sellerimos 02
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler og knoldselleri.
Del både kartofler og selleri i mindre stykker. Kog i usaltet vand til både kartofler og selleri er møre. Hæld vand fra og damp fri for det sidste væde. Tilsæt smør og pisk kartofler og selleri til mos. Tilsæt fløde til den ønskede konsistens er nået. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 408 gange,
og udskrevet 8 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne