Centrums sorte gryde
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds mørbrad, skær den i skiver på 2-3 cm og bank stykkerne ud. Del kødstykker i strimler.
Vend kødstykker i paprika og svits dem på en pande i lidt olie. læg kødstykker i en stor gryde. bacon steges sprøde på en tør pande og lægges op i gryden til kødet. Champignon skæres i halve eller kvarter alt efter størrelse og kommes direkte i gryden. Halver løg og skær i skiver. brunes i så lidt olie som muligt og kommes i gryden. Rød peberfrugt renses for kærner og skæres i strimler på ½ cm. Kommes direkte i gryden. Tilsæt bouillon of tomatpure. Lad småsimre til kødet er klar til servering. Tilsæt madlavningsfløde og Nescafeen. Udrør flødeosten i retten. Rør i retten til osten er helt opløst. Kom cocktailpølser i retten og var op til retten er serveringsklar. Smag til med salt og peber. Serveres med Kogte løse ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 579 gange,
og udskrevet 10 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne