Centrums sorte gryde

Centrums sorte gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Peter Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Svinemørbrad
200 g.Bacon i strimler
400 g.Cocktailpølser
500 g.Champignon
2 Røde peberfrugt
2 Løg
200 g.Pikant flødeost med urter
5-6 spsk.Nescafé
6 dl.madlavningsfløde
8 dl.Hønsebouillon
1 dl.koncentreret tomatpure
 Salt
 peber
 
 olie til stegning
 
Opskrift:
Afpuds mørbrad, skær den i skiver på 2-3 cm og bank stykkerne ud. Del kødstykker i strimler.

Vend kødstykker i paprika og svits dem på en pande i lidt olie. læg kødstykker i en stor gryde.

bacon steges sprøde på en tør pande og lægges op i gryden til kødet.

Champignon skæres i halve eller kvarter alt efter størrelse og kommes direkte i gryden.
Halver løg og skær i skiver. brunes i så lidt olie som muligt og kommes i gryden.
Rød peberfrugt renses for kærner og skæres i strimler på ½ cm. Kommes direkte i gryden.
Tilsæt bouillon of tomatpure.
Lad småsimre til kødet er klar til servering.

Tilsæt madlavningsfløde og Nescafeen.
Udrør flødeosten i retten. Rør i retten til osten er helt opløst.
Kom cocktailpølser i retten og var op til retten er serveringsklar.
Smag til med salt og peber.

Serveres med Kogte løse ris eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 579 gange,
og udskrevet 10 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu