Kartoffelroulade med kylling og pikantost
Indsendt af : Irene Julius Golubov Indsendt : Red : |
|
|
Tænd oven på 160 varmluft.
Skæld bagekartoffel og riv dem på den grove side af rivejernet. kom det revet kartoffel i en skål med et viskestykke i så du kan vride alt vand ud af kartoflerne. kom dem i skålen igen sammen med æg og cheddarost salt og peber og mix det sammen med fingeren. Tag en bradepande 24x35 cm. læg et styk bagepapir i og kom kartoffelmassen i bradepanden og tryk det flad og helt ud i alle hjørner. bag bunden midt i oven i 20 min. Imens bunden bager. rister du bacontern på en pande til det er sprødt. hæld det forsinket i en skål med 1 styk køkkenrulle og gem sidste fedt på panden det skal du bruge til at stege dit kylling i. skæres kylling bryst i minder stykker og brugens på en pande og når det er brun på begge sider tages det af varmen. Snit nu rød peber i små tren og forårsløg i stykker og kom det i en skål sammen med pikantost, bacontern, sennep. rør det hele sammen. når kartoffelbunden er færdig bagt tages den ud og køles af på en bagerist i 5 -10 min. nu skal fyldet på bunden. læg bunden så den korset side vender i mod dig da det er dette led du skal rulle den sammen på. Smør pikantost fyldet på bunden så der er 5 cm uden fyld på. nu lægger du det stegte afkølet kylling oven på pikant oste fuldet og du ruller kartoffel bunden som en roulade. når den er rullet samme læg rouladen på et styk bagepapir og beklæde den med bacon (kan undlades) bag nu rouladen i oven 160 varmluft i ca. 15-20 min. til bacon er sprødt. Servers med mix salat. |
|
Opskriften er vist 746 gange,
og udskrevet 13 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne