Brownie med Hvid Chokolade
Fryseegnet : Er Fryseegnet Indsendt af : Mikkel A Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 180C, og gør et lille firkantet ovnfast fad klar med bagepapir.
Hak Chokoladen og nødder i små stykker Smelt smørret og pisk sukkeret i tilføj æg og vanilje essence. Bland mel, bagepulver og kakao og sigt det i smørblandingen, efter det er rørt godt sammen tilsæt det hakkede chokolade og nødderne. Put dejen i formen og bag ved 180C i 20-25 minutter. Den føles meget flydende når den tages ud af ovnen men det stivner op pga alt sukkeret. Lad den blive helt kold inden servering. |
|
Opskriften er vist 265 gange,
og udskrevet 14 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne