Andegryde
Fryseegnet : ja Indsendt af : leo Indsendt : Red : |
|
|
Skindet skæres af andebrysterne, og kødet skæres i meget tynde strimler.
Rød chili udkernes og hakkes. Hvidløg hakkes. Peberfrugter skæres i kvarte, udkernes og skæres i smalle strimler. Forårsløgskæres i smalle skiver. Olie varmes op i en gryde. Kødet krydres med salt og peber, steges et øjeblik i den meget varme olie og tages op. Grønsagerne kommes i gryden og steges 3 minutter under omrøring. gryden koges af med 4 spsk sojasauce og 4 spsk vand. Det bringes i kog og krydres med peber og 2-3 tsk sukker. Kødet og forårsløgene, hakkede jordnøddekerner, hakket basilikum og hakket frisk koriander kommes på i gryden og varmes op. |
|
Opskriften er vist 489 gange,
og udskrevet 17 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne