Solsikke/Fuldkornsbrød til bagemaskine
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Ole Stander Morville Indsendt : Red : |
|
|
Jeg har brugt OBH Nordica Bread Maker INOX.
Solsikkekernerne lægges i en skål og der hældes kogende vand over dem. De skal stå i mindst 1 time i vandet. På programpanelet vælges program "franskbrød", skorpe - Medium, vægt - 750 g. Tilsæt ingredienserne, der bør have stuetemperatur, i følgende rækkefølge: 1) Halvdelen af melet (162½ g) 2) Mælk 3) Smeltet margarine/smør 4) Blødgjorte kærner 5) Resten af melet (162½ g) 6) Sukker (placér det i den ene side af formen) 7) Salt (placér det i den modsatte side af formen) 8) Gær (placér gæren i midten) Når formningen er færdige (1:35min/2:04 min tilbage) tages dejen ud med våde hænder, dejkrogen fjernes og dejen lægges tilbage med samme form. Når bagningen er færdig tages brødet ud af maskinen, men bliver i formen i ca. 15 min. Tag brødet ud af formen (Drej evt. dejkrogsaksen for at løsne brødet) og lad det hvile i ca. 15 min, så er det skære klart. |
|
Opskriften er vist 228 gange,
og udskrevet 20 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne