Solsikke/Fuldkornsbrød til bagemaskine

Solsikke/Fuldkornsbrød til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Stk

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Ole Stander Morville

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
325 g.Hvedemel med fuldkorn
165 g.Mælk
10 g.Smeltet smør
45 g.Solsikkekerner
2 tsk.Sukker
1 tsk.Salt
1.5 tsk.Tørgær
 
Opskrift:
Jeg har brugt OBH Nordica Bread Maker INOX.

Solsikkekernerne lægges i en skål og der hældes kogende vand over dem. De skal stå i mindst 1 time i vandet.

På programpanelet vælges program "franskbrød", skorpe - Medium, vægt - 750 g.

Tilsæt ingredienserne, der bør have stuetemperatur, i følgende rækkefølge:

1) Halvdelen af melet (162½ g)
2) Mælk
3) Smeltet margarine/smør
4) Blødgjorte kærner
5) Resten af melet (162½ g)
6) Sukker (placér det i den ene side af formen)
7) Salt (placér det i den modsatte side af formen)
8) Gær (placér gæren i midten)

Når formningen er færdige (1:35min/2:04 min tilbage) tages dejen ud med våde hænder, dejkrogen fjernes og dejen lægges tilbage med samme form.
Når bagningen er færdig tages brødet ud af maskinen, men bliver i formen i ca. 15 min.
Tag brødet ud af formen (Drej evt. dejkrogsaksen for at løsne brødet) og lad det hvile i ca. 15 min, så er det skære klart.





karakterer:
Opskriften er vist 228 gange,
og udskrevet 20 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu