Lammecurry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak chili og løg fint.
Varm olien op i en gryde og rist chilien heri et øjeblik.
Tilsæt de hakkede løg og hvidløg og sauter videre, til de er bløde.
Tilsæt kødterningerne og steg videre under omrøring, til kødet er brunet.
Drys med salt og skru ned for varmen.
Hak tomaterne og kom dem i gryden. Fortsæt kogningen i 10 min., til det meste af tomatvæden er fordampet. Bland gurkemeje, spidskommen, stødt koriander og garam masala i en skål. Tilsæt yoghurt og pisk til yoghurt og krydderier er godt blandet. Kom krydderblandingen i gryden og rør godt rundt. Dæmp varmen og lad curryen simre i 1 time med låget halvvejs over gryden. Tag låget helt af og fortsæt kogningen, til væsken er fordampet, og kødet ligger i en tyksauce. Pynt med friskhakket koriander. Serveres med Grønne bønner med hvidløg samt basmatiris. |
|
Opskriften er vist 17115 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne