Komtessevafler store
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Doris Fuglkjær Indsendt : Red : |
|
|
Det hele puttes i én skål og røres sammen. De smøres ud på 2 stk. bagepapir ( da de bliver store) med 9 klatter på hver.
Lad kagerne stå ca. 1/2 time på bordet, inden ovnen tændes.
Én plade bages ved 180 grader (over og under varme) i 15 - 18 minutter. De lægges sammen med chokolade smørcreme. Man kan slutte af med at dække det halve af den sammenklappede vaffel med smeltet chokoladeovertræk. |
|
Opskriften er vist 552 gange,
og udskrevet 8 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne