Lækker kalkungryde med pasta
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : lucas :) Indsendt : Red : |
|
|
Skær løg og kød i terninger
Smelt margarinen i en gryde og svits løg og kød heri tilsæt hønsebouillon, tomatpuré, paprika, basilikum og peber og rør det Godt rund Læg låg på gryden og lad retten koge i 10 minutter I en skål Udrør majsstivelse i fløden og rør det i saucen Lad det koge 2 minutter. Mere |
|
Opskriften er vist 824 gange,
og udskrevet 18 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne