Mangosorbet med romrosiner

Mangosorbet med romrosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Mango

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6-700 g.modne mangofrugter
3 dl.vand
0.5 citron, saft heraf
3 æggehvider
3 spsk.sukker
1 dl.rosiner
½ dl.rom
 
Opskrift:
Frugtkødet løsnes fra kernerne med en skarp kniv. Skær kødet i mindre både. Kør det hele til en mos i en køkkenmaskine. Bland mosen med vand og citronsaft. Hæld blandingen i en skål og lad den stå i fryseren i ca 1 time, til sorbeten er halvt frossen. Pisk æggehviderne til hårdt skum og tilsæt sukker under fortsat piskning. Blandt æggehvideskummet i den halvfrosne sorbetmasse. Stil sorbeten tilbage i fryseren og lad den stå ca 2 timer. Rør i den af og til, så konsistensen bliver jævn og smidig. Læg rosinerne i rom og lad dem ligge og trække lidt. Anret sorbeten i kolde portionsglas eller på tallerkner og hæld romrosinerne over. Servér straks, da sorbet smelter hurtigere end almindelig is.





karakterer:
Opskriften er vist 10144 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu