Mangosorbet med romrosiner
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt : Red : |
|
|
Frugtkødet løsnes fra kernerne med en skarp kniv. Skær kødet i mindre både.
Kør det hele til en mos i en køkkenmaskine. Bland mosen med vand og citronsaft. Hæld blandingen i en skål og lad den stå i fryseren i ca 1 time, til sorbeten er halvt frossen.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og tilsæt sukker under fortsat piskning. Blandt æggehvideskummet i den halvfrosne sorbetmasse.
Stil sorbeten tilbage i fryseren og lad den stå ca 2 timer.
Rør i den af og til, så konsistensen bliver jævn og smidig.
Læg rosinerne i rom og lad dem ligge og trække lidt.
Anret sorbeten i kolde portionsglas eller på tallerkner og hæld romrosinerne over. Servér straks, da sorbet smelter hurtigere end almindelig is.
|
|
Opskriften er vist 10144 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne