Susannes rabarbertærte med karamelsovs
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Susanne H Indsendt : Red : |
|
|
Rabarber renses og skæres i 2 cm lange stykker, som blandes med rørsukker/farin og lægges i et tærtefad ca 24 cm i diameter.
Dej: Mel, sukker, bagepulver og salt blandes i en skål. Mælk og smeltet smør røres i melblandingen og dejen fordeles over rabarberne. Bages i forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter. Karamelsovs: Ingredienserne til sovsen koges sammen uden låg i ca 5 minutter. Kagen serveres lun med lun karamelsovs og koldt flødeskum. Tips: De syrlige rabarber kombineret med den søde cremede karamelsovs og den kolde milde flødeskum, går op i en højere enhed sammen med kanelen. |
|
Opskriften er vist 2999 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne