Tærtedej til madtærter, fedtfattig og ultra nem
Indsendt af : Cosmio Indsendt : Red : |
|
|
Bland hvedemel, grahamsmel og salt.
Tilsæt olie og smuldr dejen. Tilsæt vand og saml hurtigt dejen. Hvis den er meget klistret, tilføj lidt ekstra hvedemel. Rul straks dejen ud og beklæd en tærteform. Prik dejen med en gaffel. Forbag dejen 15 min ved 200 grader alm. ovn, og den er klar til brug med dit favorit tærtefyld. NB: Dejen bliver ikke bedre af at blive æltet - tværtimod. Man får selvfølgelig ikke smørsmagen fra traditionelle tærter, men til gengæld er den nem, hurtig og forholdsvis fedtfattig. Denne opskrift kommer fra https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/25197/fedtfattig-taerte-med-roeget-laks, men jeg syntes den var så god at den fortjente sin egen opskrift. |
|
Opskriften er vist 5788 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne