Smørstegt rødspætte
Indsendt af : Johnny Jørgensen Indsendt : Red : |
|
|
fisken ridses langs ryggen på begge sider, krydres med salt og peber.
kartofler og grøntsager klargøres og tilberedes fisken vendes i mel og steges i olie eller afklaret smør først på den ene side, hvor skindet er fjernet. vendes og steges næsten færdig. når fisken er næsten færdigstegt, tilsættes panden lidt smør for at afrunde smagen. ved anretningen serveres fisken drysset med groft hakket persille, der overhældes med kogende, brunet smør, garneres med citron og evt grøntsager. hvide kogte kartofler, hakket persille og brunet smør serveres ápart (ved siden af) |
|
Opskriften er vist 3903 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne