Fransk løgsuppe (kokkens egen opskrift)
Fryseegnet : ja men mister smag i fryseren Indsendt af : Johnny Jørgensen Indsendt : Red : |
|
|
løgene snittes fint og sauteres i suppefedtet, til grydens bund er dækket af løgglace, og løgene er klare
Bouillon tilsættes, og suppen simrer, til glacen er opløst suppen smages til med finthakket hvidløg, salt og hvid peber anrettes i portionsskåle, og på hver portion lægges 3 skiver tørristet flute, drysses med parmesan og gratineres i salamander (ovn ca. 220 grader) |
|
Opskriften er vist 2204 gange,
og udskrevet 24 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne