kokkens forloren kylling (den rigtige metode)
Indsendt af : Johnny Jørgensen Indsendt : Red : |
|
|
kalvekødet skæres i skiver a ca. 100g på tværs af kødtrådene og bankes ud.'
på hver skive lægges en udbanket spæk og lidt plukket, blancheret persille, krydres med salt og peber, rulles sammen og ombindes med garn eller lukkes med stegenåle. paupietterne brunes i fedtstof. fedtstoffet hældes fra, kødet drysses med mel og afbages. sky og bouquet garni tilsættes, og paupietterne braiseres møre under låg i ovnen. paupietterne tages op, garn/nåle fjernes, skyen sigtes(passeres) og reduceres med piskefløde. saucen smages til og kommes over kødes. á part (ved siden af) serveres hvide kartofler og tyttebær. |
|
Opskriften er vist 1430 gange,
og udskrevet 15 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne