kokkens forloren kylling (den rigtige metode)

kokkens forloren kylling (den rigtige metode), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Johnny Jørgensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.afpareret kalveklump eller inderlår
4 skiver udbanket spæk
 persille
 smør/fedt
 hvedemel
 bouquet garni
 
 Sauce:
3 dl.kalvesky
1.5 dl.piskefløde
 
 Tilbehør:
 hvide kartofler
 tyttebær
 
Opskrift:
kalvekødet skæres i skiver a ca. 100g på tværs af kødtrådene og bankes ud.'

på hver skive lægges en udbanket spæk og lidt plukket, blancheret persille, krydres med salt og peber, rulles sammen og ombindes med garn eller lukkes med stegenåle.

paupietterne brunes i fedtstof. fedtstoffet hældes fra, kødet drysses med mel og afbages. sky og bouquet garni tilsættes, og paupietterne braiseres møre under låg i ovnen.

paupietterne tages op, garn/nåle fjernes, skyen sigtes(passeres) og reduceres med piskefløde.

saucen smages til og kommes over kødes.

á part (ved siden af) serveres hvide kartofler og tyttebær.





karakterer:
Opskriften er vist 1430 gange,
og udskrevet 15 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu