Aioli med bagte hvidløg
Fryseegnet : nej Indsendt af : Mikkel A Indsendt : Red : |
|
|
Pil hvidløgene og smør dem med en smule olie, pak dem i staniol og bag dem i ovnen ved 180 grader i ca 45 mins, de skal være let gyldne og bløde.
Tag æggeblommer og olie frem og lad det blive stuetemperatur. lad hvidløgene køle en smule ned og mos dem med en gaffel sammen med lidt salt. Pisk/blend æggeblomme og eddike indtil det er cremet og put sennep i. tilsæt olie langsomt mens der piskes indtil det når den ønskede konsistens. tip: hvis du har svært ved at få det til at hænge sammen så put skålen i et vandbad med lunken vand når du pisker det. |
|
Opskriften er vist 2817 gange,
og udskrevet 27 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne