Rød Pesto med Peberfrugt og Tomat
Fryseegnet : nej Indsendt af : Mikkel A Indsendt : Red : |
|
|
Hak alle ingredienserne med en minihakker.
Tilsæt olie lidt af gangen, indtil du opnår den konsistens du gerne vil have. Kan holdes sig en uge i køleskab |
|
Opskriften er vist 1502 gange,
og udskrevet 39 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne