Baguettes med surdej
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Birthe Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser, men vent med saltet til de øvrige dele er mixet sammen.
Ælt det hele godt igennem, og hold eventuelt lidt mel tilbage. Dejen skal slippe fingrene let. Stil dejen til hævning i ca. 3 timer, dækket med film eller et fugtigt viskestykke. Derefter æltes dejen igennem igen og deles i 3 dele, som formes til lange brød. Sæt dem på en plade - smurt eller med bagepapir - og lad dem efterhæve i ca. 40 min. tildækket. Brødene ridses på skrå på den lange led med en skarp kniv. Pensles med vand og sættes i ovnen ved 250 grader på nederste ribbe. Bagetid ca. 15 - 20 min. ved almindelig varme. |
|
Opskriften er vist 1735 gange,
og udskrevet 17 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2022-12-26 09:55:04 Dejen bliver lidt våd. Man kan sagtens øge mængden med 100 g mel, uden at brødet bliver tørt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne