Kylling med kål
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Kisbye Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
champignon renses og skæres i skiver eller kvartes. Porre skæres i skiver og skyldes grundigt.
Spidskålen skæres i fine strimler.
Varm olien i en stor stegegryde og tilsæt presset hvidløg, karrypasta og revet ingefær og rist godt af Brun kyllingestykkerne filet i mundrette stykker lidt af gangen, så det ikke begynder at koge og tag kyllingestykkerne op og sæt til side Tilsæt grøntsagerne og steg i 5 minutter ved god varme Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad det simre i 10 min De sidste 2-3 min tilsættes kyllingen og når retten når kogepunktet burde kyllingen være færdig og dejlig saftig Det hele smages til med fiskesovs og limesaft og er den ikke stærk nok så giv den mere karry eller lidt chili. Serveres med nudler eller ris, drys peanuts og friskhakket koriander over. |
|
Opskriften er vist 6418 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne