Farmors kødsovs med pasta
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Svits bacon i gryde sammen med hakket løg og oksekød. Tilsæt gulerødder skåret i mønter og evt. i små stykker og lad dem svitse med. Lad det hele stå til det er brunt men rør indimellem.
Tilsæt de flåede tomater, tomatketchup, evt. lidt vand, suppetern og laurbærblade. Bland det hele godt sammen. Smag til med oregano, basilikum, salt og peber. Lad det hele simre 4-5 timer gerne mere. Jo længere jo bedre. Rør indimellem. |
|
Opskriften er vist 3055 gange,
og udskrevet 40 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne