Farmors laksemousse
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Mos laksepateen og bland den godt sammen med cremefraiche og mayonnaise. Smag til med citron
Læg det i en form med bagepapir og stil det koldt nogle timer. Lige inden servering hældes det forsigtigt ud af formen. Det skæres i pæne skiver og fordeles på 6 asietter. Pynt med citronbåde Tilbehør: Lun Flute Smør |
|
Opskriften er vist 2546 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne