Farmors kødtimbale
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør og kom karry i. Svits fintsnittede løg til de klare men ikke brune. Tilsæt kødet til det her delt sig.
Tilsæt champignon, peberfrugter i tern og rasp. Bland det hele godt, smag til med salt og peber. Kom blandingen i et ildfast fad. Pisk æg og piskefløde sammen og hæld æggeblandingen over kødet. Stik i det med en gaffel så æggeblandingen fordeler sig. Stik laurbærblade i retten. Sæt fadet i en varm ovn ved 180 grader varmluft 30-40 min til æggemassen er stivnet |
|
Opskriften er vist 2052 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne