Farmors løse ris
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Bring vandet i kog. Tilsæt ris og salt.
Når vandet koger igen skrues helt ned for varmen og låget lægges på. Efter 20 min er risene færdige. De løsnes med en gaffel og er klar til servering |
|
Opskriften er vist 1404 gange,
og udskrevet 23 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne