Farmors mørbradbøf i fad
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Puds mørbraderne og skær dem i 2-3 cm skiver. Svits dem i en gryde og drys dem med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad. Kom de flåede tomater i fadet men kun tomaterne. Gem væden til senere.
Rens løg og skær dem i tern. Skær pølserne i 2 cm skiver. Svits løg og kom dernæst pølserne i gryden og lad dem svitse med. Kom det hele over tomaterne. Rens champignon og skær dem i kvarte eller halve. Brun dem i gryden til al væden er væk. Kom fløden og væden fra tomaterne i gryden og kog det ind så det bliver tyķkere. Kom blandingen i fadet. Dæk fadet med bacon og sæt det i en varm ovn på varmluft 15-20 min ved 190 grader. Server retten med ris, lune flute og smør. Tips: Retten kan laves i god tid og sættes på køl men skal så have lidt længere tid i ovnen. Desuden skal bacon først over inden fadet sættes i den varme ovn. |
|
Opskriften er vist 2842 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne