Farmors mørbradbøf i fad

Farmors mørbradbøf i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrad
1000 g.gode hotdogpølser
6 pk.bacon i skiver
600 g.løg
1000 g.champignon
2 ds.flåede tomater ikke hakkede
1.5 l.piskefløde
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Ris
 Flute
 Smør
 
Opskrift:
Puds mørbraderne og skær dem i 2-3 cm skiver. Svits dem i en gryde og drys dem med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad. Kom de flåede tomater i fadet men kun tomaterne. Gem væden til senere.

Rens løg og skær dem i tern. Skær pølserne i 2 cm skiver. Svits løg og kom dernæst pølserne i gryden og lad dem svitse med. Kom det hele over tomaterne. Rens champignon og skær dem i kvarte eller halve. Brun dem i gryden til al væden er væk.

Kom fløden og væden fra tomaterne i gryden og kog det ind så det bliver tyķkere. Kom blandingen i fadet.

Dæk fadet med bacon og sæt det i en varm ovn på varmluft 15-20 min ved 190 grader.

Server retten med ris, lune flute og smør.

Tips:
Retten kan laves i god tid og sættes på køl men skal så have lidt længere tid i ovnen. Desuden skal bacon først over inden fadet sættes i den varme ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 2926 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu