Frugtkage, Oles
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Ole Stander Morville Indsendt : Red : |
|
|
Hæld rosinerne i en skål og hæld rommen over dem. Lad den stå et par timer.
Halver cocktail bærende. Bland sukat, cocktailbær og appelsinskal med rosiner i en skål. Vend dem i lidt af melet så de ikke klistre sammen. Hak nødderne groft. Tag stenene ud af dadlerne skær dadlerne og abrikoserne i strimler. Pisk de hele æg og sukker skummende (Ca. 10 min). Tilsæt frugterne og nødderne. Rør melet og bagepulver i. Fyld dejen i en stor smurt sandkageform og bag den i en varm ovn med 170 grader i cirka en 60 minutter. Efter ca. 30 min lægges et stykke stanniol over kagen. Lad kagen afkøle i 20 minutter i formen, før den tages ud og smøres med glasur rørt af flormelis, vand, rom og citronsaft. |
|
Opskriften er vist 1030 gange,
og udskrevet 17 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne