Hvidløgsmarineret pariserbøf
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Rødbeder blandes med finthakket chili
Salaten hakkes groft Gulerødder og pastinak skæres i tynde strimler og steges i rigeligt rapsolie Hvidløg presses og blandes med citronolie på en varm pande Heri steges de 4 bøffer 3-6 min. på hver side alt efter smag og behag Bøfferne trækker i 2 minutter Brødet steges i smør på en pande ved medium varme Anretning: Der lægges salat på en tallerken. Herpå anrettes pickles, rødbedetern, kapers Brødet placeres ved siden af og herpå lægges bøffen Denne pyntes af med peberrod, de ristede rodfrugter samt æggeblomme i skal |
|
Opskriften er vist 1309 gange,
og udskrevet 28 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne