Lakserilette med dild, purløg og æble
Indsendt af : DaddyOne Indsendt : Red : |
|
|
I en skål røres mayonnaise, creme fraiche, sennep og citronsaft godt sammen.
I en anden skål moses laksen lidt, så den skiller i små stykker uden at blive til mos. Skræl æblet, og skær det i fine tern. Hak purløg og dild fint. Hæld dressing, æblestykker, dild og purløg ned til laksen, og rør det forsigtigt sammen. Smag til med salt og peber. Server med dejligt brød til en god frokost. |
|
Opskriften er vist 2828 gange,
og udskrevet 43 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer DaddyOne - 2021-10-20 17:28:58 Glemte lige at nævne, at laksen skal være varmrøget |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne