Ouefs au cheval
Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Kisbye Indsendt : Red : |
|
|
smør brødet til det er lækkert brunt og lad det tørre på fedtsugende papir, sprøjt en rand af foie gras og læg forsigtigt et spejlæg stegt i smør og krydret med salt og peber på, drys med friskrevet parmesan og en anelse paprika.
Lad det stege lidt endnu i passende smør, at det fugtigt og passende brunt Opskriften er fra en krimi af Rex Stout: For mange kokke, fra 1960 med detektiven Nero Wolfe Prøv den, det er en himmerigsmundfuld i al sin enkelhed Tips: Ouefs au cheval = æg til hest |
|
Opskriften er vist 1131 gange,
og udskrevet 29 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne