Alfredos æggekage
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Kisbye Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 220 grader.
Hak salatløg, squash og hvidløg groft og svits stykkerne på en pande der kan tåle at gå i ovnen i olivenolie i 5-7 minutter. Slå æggene ud på panden over grøntsagerne og lad blandingen boble sagte på panden ved jævn varme i 3-4 minutter. Vend blandingen lidt rundt på panden med en paletkniv. Hak dernæst friske basilikumblade og drys dem hen over æggekagen. Tryk ægge-grøntsagsmassen let sammen med en paletkniv. Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem hen over æggekagen som et låg. Dryp lidt god olivenolie over. Sæt panden midt i den forvarmede ovn i 15-20 minutter, til æggekagen er let gylden. Drys med flagesalt og pynt med friske basilikumkviste. |
|
Opskriften er vist 2150 gange,
og udskrevet 48 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne