Boller i karry asiasisk
Fryseegnet : ja Indsendt af : Steen Kisbye Indsendt : Red : |
|
|
Kødboller
kødet røres sejt med salt og irøres resten af ingredienserne og hviler i en halv time koges i letsaltet vand til de flyder op, tag dem op og gem kogevandet Sovs svits alle grøntsagerne i olien, måske lidt af gangen og tilsæt karry, spidskommen og mel. tilsæt eddike og kog op tilsæt resten af ingredienserne, undtagen forårsløg og lad det simre, smag til og tilsæt forårsløg inden servering Ris Ris, vand, salt og limeblade koges ved svag varme i 15 min, hviler i 15 min tilsæt persille, citron og sesamfrø inden servering |
|
Opskriften er vist 2415 gange,
og udskrevet 27 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne