Peters Bolognesesauce
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og hvidløg.
Hak persillen groft. Rens og skær champignon i kvarte stykker. Steg champignon tørre for vand på en tør pande. Brun oksekødet i en gryde. Krydder med lidt salt, peber og oreganoen. Brun bacon på en pande. Læg bacon til side på en tallerken. Svits hvidløg og persille i fedtet fra bacon til det lugter godt. Tilsæt de hakkede løg. Lad det svitse godt og tilsæt så den brunede bacon sammen med rødvinen. Lad rødvinen koge ind til en tredjedel og tilsæt vand og den koncentrerede tomatpure. Kog op og hæld det i gryden med det brunede oksekød sammen med champignon. Varm igennem. Juster med salt, peber og tørret oregano hvis nødvendigt. Tilsæt evt. noget mere vand, hvis saucen syntes for kraftig eller for tyk. Server til pasta med ovnbagt italiensk grovbrød. Husk revet parmesanost. |
|
Opskriften er vist 886 gange,
og udskrevet 29 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne