Gulerodssorbet
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Sukkerlage:
Blandingen koges op og afkøles. Marengsmasse: Æggehvider og flormelis piskes sejt (ca. 3 min.), til sidst piskes citrondråber ind i massen. Anvendes umiddelbart efter. Sorbet: Smag gulerods-/appelsin safte til med sukkerlagen indtil smagen er tilpas, og begynd at fryse sorbeten. Vend marengsmassen i, når den er næsten frossen. Server med lidt citronmelisse. |
|
Opskriften er vist 15415 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne