Elegant jordbærsorbet
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
De friske jordbær skylles og plukkes for stilk. Blendes sammen med marmelade og flormelis. Smag til med lidt citronsaft. Pisk æggehviden stiv og vend pureen i. Jordbærmassen hældes over i en metalskål og stilles på frost. Efter 30 minutter piskes der kraftigt rundt en den letfrosne sorbet. Denne procedure gentages til sorbeten har fået en flot konsistens.
De tilsidesatte jordbær skylles og aftørres.
De 2 chokolader smeltes i vandbad og jordbærrene dyppes heri. Tilslut fyldes iskolde dessertglas med den frosne sorbet og pyntes af med de chokolade dyppede jordbær.
|
|
Opskriften er vist 29801 gange,
og udskrevet 619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne