Lammeculotte med rodfrugter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammeculotten krydres med salt og peber.
Brunes herefter af i en kasserolle sammen med tern af gulerødder, selleri, perleløg og 1 spsk olivenolie.
Tilsættes herefter hele fed hvidløg, kvarter af tomater, rosmarin og evt oliven.
Sæt gryden i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. Tag culotterne op og lad dem hvile. Resten af olivenolien tilsættes grøntsagerne i kasserollen. Der røres rundt med en ske og herved har man saucen. Det kan evt. serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 69653 gange,
og udskrevet 1646 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer 6012 - 2013-04-19 15:43:49 Fulltegnet liger i ovnen.De ter en spennende duft. Som brer seg på kjøkkenet.Dette dufter lovende anonym - 2011-04-08 20:02:33 Hvorfor skal gryden i ovnen? Kan retten ikke bare snurre videre under låg. Man kan jo sætte et stegetermometer i kødet, så man kan holde øje med kernetemperaturen. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager også godt med sellerifritter og ovnstegte kartofler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne