Lammeculotte med rodfrugter

Lammeculotte med rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lammeculotte med rodfrugter, billede 4 Lammeculotte med rodfrugter, billede 1 Lammeculotte med rodfrugter, billede 2 Lammeculotte med rodfrugter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.lammeculotte
3 gulerødder
0.5 knoldselleri
50 g.perleløg eller alm. løg
3 tomater
4 fedhvidløg
 evt. lidt sorte oliven
0.5 dl.olivenolie
 lidt rosmarin eller timian
 
Opskrift:
Lammeculotten krydres med salt og peber. Brunes herefter af i en kasserolle sammen med tern af gulerødder, selleri, perleløg og 1 spsk olivenolie. Tilsættes herefter hele fed hvidløg, kvarter af tomater, rosmarin og evt oliven.

Sæt gryden i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.

Tag culotterne op og lad dem hvile. Resten af olivenolien tilsættes grøntsagerne i kasserollen. Der røres rundt med en ske og herved har man saucen.

Det kan evt. serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 69719 gange,
og udskrevet 1646 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-19 15:43:49
Fulltegnet liger i ovnen.De ter en spennende duft. Som brer seg på kjøkkenet.Dette dufter lovende

  -   2011-04-08 20:02:33
Hvorfor skal gryden i ovnen? Kan retten ikke bare snurre videre under låg. Man kan jo sætte et stegetermometer i kødet, så man kan holde øje med kernetemperaturen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager også godt med sellerifritter og ovnstegte kartofler