Citron- og rosmarinsorbet

Citron- og rosmarinsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.25 l.vand
250 g.sukker
2 citroner
15 g.friske rosmarinblade
 
Opskrift:
Riv cironerne og pres dem. Vandet og sukkeret varmes op til sukkeret er opløst. Lad lagen koge yderligere et par minutter. Hæld halvdelen af lagen i en anden gryde. Tilsæt citronskal i den en portion og lad den småkoge ved svag varme i yderligere 10 min. Derefter tilsættes resten af citronsaften, led det køle ned. Rosmarinkvistene lægges i den anden portion lage. Den skal have et kort opkog, sluk for varmen og lad lagen trække i 15 minutter. Si derefter lagen ned i citronlagen. Lad blandingen køle af. Herefter fryses lagen i en ismaskine indtil den er fast. Sorbeten kommes derefter over i en kold skål og stilles i fryseren i højest 2 dage.





karakterer:
Opskriften er vist 15870 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu