Citron- og rosmarinsorbet
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
Riv cironerne og pres dem. Vandet og sukkeret varmes op til sukkeret er opløst. Lad lagen koge yderligere et par minutter. Hæld halvdelen af lagen i en anden gryde. Tilsæt citronskal i den en portion og lad den småkoge ved svag varme i yderligere 10 min. Derefter tilsættes resten af citronsaften, led det køle ned.
Rosmarinkvistene lægges i den anden portion lage. Den skal have et kort opkog, sluk for varmen og lad lagen trække i 15 minutter. Si derefter lagen ned i citronlagen. Lad blandingen køle af.
Herefter fryses lagen i en ismaskine indtil den er fast. Sorbeten kommes derefter over i en kold skål og stilles i fryseren i højest 2 dage.
|
|
Opskriften er vist 15870 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne