Blomme- og rødvinssorbet med rosinsauce
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Bland 5 dl vin med sukker og bring det i kog. Lad det simre 2 timutter. Tilsæt blommerne og kog det yderligere 4 minutter. Filtrer ca. 4 dl af vinblandingen gennem en si og stil blandingen til side til sauce. Purer resten af blommevinblandingen i en blender. Kom den sidste dl vin og citronsaft i. Afkøl og stil den ind i køleskabet. Når blandingen er afkølet kommes den i en isform og stilles i fryseren natten over.
Tag resten af vinblandingen samt rosinerne og bring det i kog. Afkøl derefter saucen. Anret sorbetten på et fad og server saucen til.
|
|
Opskriften er vist 17236 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne