Basilikumsorbet
Hovedingrediens : Krydderurter - Basilikum Indsendt : |
|
|
Sukker og vand blandes i en gryde og koges, til sukkeret er opløst. Tilsæt hvidvin og limesaft og lad lagen blive helt kold. Hak basilikumbladene fint og kom dem i. Kom sorbetmassen i en form og sæt den til frysning, eller brug en sorbetière. Rør i den, så den ikke fryser i flager.
Når massen er grødet, piskes den igennem med en elpisker. En stiftpisket æggehvide vendes i, og sorbeteen kommer tilbage i formen. Frys den igen, til den er fast, men ikke hård.
|
|
Opskriften er vist 24510 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Sune - 2009-03-10 13:06:53 Hvor mange personer er ovenstående ret til? line - 2005-01-01 01:01:01 super god Jes Plesner - 2005-01-01 01:01:01 En meget delikat ret. Kan både bruges som mellemret og som dessert. Tilmed er den meget let at lave! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne