Banansorbet
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
|
|
Bananerne deles ud i små stykker og blendes ca. 1/2 min. sammen med appelsinsaft og fløde, derefter presses det hele igennem en sigte.
Æggehviderne piskes stive og tilsættes lidt sukker, lidt ad gangen, derefter blandes det forsigtigt ned i bananpureen. Det kommes i form og fryses 3-4 timer, det tages ud et par gange undervejs, og der røres lidt rundt i det (for at undgå at der dannes krystaller). Det anrettes i skåle og der drysses med den finthakkede pomeransskal. |
|
Opskriften er vist 23035 gange,
og udskrevet 374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-08 14:21:11 der er nu ikke mælk eller fløde i sorbet Camilla - 2011-01-16 00:08:42 Der skal ikke mælkeprodukter i en sorbet is mig - 2008-01-12 04:29:48 det her er vist en Sherbet istedet for en sorbet. men den smager fantastisk mig - 2005-01-01 01:01:01 hvad er sorbet ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne