Banan- og citronsorbet
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : |
|
|
Blend bananerne sammen med citronsaft og reven citronskal til det er en cremet masse. Rør flormelis i. Pisk hviderne stive og vend disse i bananmassen. Hæld isen i en beholder med låg (ca. 1 liter). Frys massen i ca. 3 timer til den er fast i kanten. Tag den ud og pisk til den er luftig. I fryseren med den igen til den er fast. Der bliver omkring en liter is ud af denne opskrift.
|
|
Opskriften er vist 20037 gange,
og udskrevet 405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den kan jeg ikke anbefale. Den bliver ekstrem syrlig og bananerne kan slet ikke smages |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne