Appelsinsorbet med hindbær

Appelsinsorbet med hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 dl.yoghurt naturel
 Reven skal af 2 appelsiner
2 dl.appelsinsaft
2 spsk.sukker
2 æggehvider
225 g.hindbær
 
Opskrift:
Kom yoghurten, appelsinskal, appelsinsaft og 1 spsk sukker i en blender og blend det. Kom det i isterningebakker og frys det ca. 30 minutter. Kom det så i en skål og pisk det igennem og kom det tilbage i isterningbakkerne. Efter ½ time tages sorbeten ud af fryseren og der røres æggehvider i som først er pisket til skum med resten af sukkeret. Frys igen. Lad isen tø ca. 10 minutter før servering og server med hindbær.





karakterer:
Opskriften er vist 17128 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-22 16:49:43
Det er dog et pokkers besvær med de isterningebakker. Der er nemmere måder og opskrifter.