Appelsinsorbet med hindbær
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Kom yoghurten, appelsinskal, appelsinsaft og 1 spsk sukker i en blender og blend det. Kom det i isterningebakker og frys det ca. 30 minutter. Kom det så i en skål og pisk det igennem og kom det tilbage i isterningbakkerne. Efter ½ time tages sorbeten ud af fryseren og der røres æggehvider i som først er pisket til skum med resten af sukkeret. Frys igen. Lad isen tø ca. 10 minutter før servering og server med hindbær.
|
|
Opskriften er vist 17128 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer elmo - 2010-01-22 16:49:43 Det er dog et pokkers besvær med de isterningebakker. Der er nemmere måder og opskrifter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne