Lammechops
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Gnid lammekoteletterne på begge sider med friskkværnet peber. Varm olien og steg koteletterne 8 minutter på hver side. Læg kødet på et varmt fad og drys med salt. Pynt med citronbåde og kryddersmør.
|
|
Opskriften er vist 21272 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne