Hvidkålstærte
Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Kisbye Indsendt : Red : |
|
|
skær/riv kålen og løget ret fint
bland kål, løg, æg og mel sammen og smag til med salt, peber og muskat kom det på en smurt pande og steg 15-20 min under låg til bunden er gylden vend tærten og drys med ost og steg videre 10-15 min under låg til tærten er gylden på begge sider og osten er smeltet |
|
Opskriften er vist 3206 gange,
og udskrevet 46 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne